Spring til hovedindhold

Bookingbetingelser

Alt det med småt, som er vigtigt

Ferieophold

Lejebeløbet indbetales med det fulde beløb (100%) senest 12 dage efter modtagelse af bekræftelse på ophold. Indbetales beløbet ikke rettidigt, annulleres reservationen.

Ved booking af opholdet gives samtykke til at modtage en sms, ca. 5 dage før ankomst med et link til MitSkallerup, din guide før og under dit ophold, hvor du kan finde telefonnumre og tilgå vores aktivitetsbooking mv.

Onlinebooking

Ved onlinebooking betales det fulde beløb (100%) inkl. evt. tilkøb samtidig med booking. Betalingen foretages med betalingskort via DIBS (Dansk Internet Betalingsservice), der er godkendt af PBS.4

Forbrug

Energiforbrug afregnes ved afrejse.

Afbestillings- betingelser

Uden afbestillingsbeskyttelse

  • Sker afbestilling mere end 30 dage før ankomst betales DKK 300 i gebyr pr. feriebolig

  • Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før ankomst betales 50% af lejebeløbet

  • Sker afbestilling mindre end 48 timer før ankomst betales opholdets fulde lejepris

Med afbestillingsbeskyttelse

  • Sker afbestilling mere end 30 dage før ankomst betales DKK 300 i gebyr pr. feriebolig

  • Afbestillingsbeskyttelse udgør 5% af lejebeløbet og skal bestilles i forbindelse med booking. Det er ikke muligt efterfølgende at tilkøbe afbestillingsbeskyttelse

  • Afbestillingsbeskyttelse dækker ved akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, der rammer lejer eller nærmeste pårørende refunderes det fulde beløb dog med undtagelse af afbestillingsbeløbet ved fremvisning af lægeerklæring

Force majeure

Såfremt lejemål forhindres pga. force majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer, epidemi, pandemi o. lign.) er Skallerup Seaside Resort ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.

Lejer er ansvarlig for ferieboligen med inventar under opholdet og er forpligtet til før afrejse at erstatte skader forvoldt af lejeren eller dennes ledsagere. Skulle uheldet være ude, er det lejers private fritids-/ulykkes-forsikring, som dækker familiens medlemmer under opholdet.

Betingelser for køb af gavekort

Alle gavekort gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan benyttes helt eller delvist i de anførte områder i Skallerup Seaside Resort. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Betaling af gavekort foretages med kort via DIBS (Dansk Internet Betalingssystem). Al kommunikation er krypteret og certificeret af PBS. Du kan betale med følgende betalingsmidler: Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, Diners og JBC.

Skallerup Seaside Resort kan ikke drages til ansvar for forsinkelser i forbindelse med levering af gavekort.

Fortryder du købet af et gavekort, kan du indenfor 14 dage kontakte os på tlf. +45 99 24 84 00 eller på mail info@skallerup.dk for at lave aftale om returnering af gavekortet og refundering af gavekortets værdi. Tilbagebetaling af gavekortet kan alene ske til dig, som har købt gavekortet. Bortkomne gavekort refunderes ikke.

Betingelser af køb fra spa-shop

Levering
PostNord (Gratis) 10-12 hverdage.
DAO (DKK 35) 2-4 dage inkl. tracking.

Returnering
Du kan sende din pakke til eller aflevere din returpakke hos:

Romulus – spa & wellness
Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring

Returomkostninger afholder du selv. Husk at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, så vi kan identificere din returordre, når vi modtager den. Vi modtager kun returpakker leveret til ovenstående adresse. Dvs. pakker sendt til pakkeshops vil ikke blive afhentet og derfor sendt retur til afsender.

Fortrydelsesret
Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal dette meddeles til os senest 14 dage efter leveringen på mail romulus@skallerup.dk. Returpakker skal være leveret til os senest 14 dage efter, at vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten. Returvarer uden forsegling, betragtes som brugt og tages ikke retur.

Gavekort