Spring til hovedindhold

Teambuilding

Styrk sammenholdet, og skab grobund for resultater

Hverdagsøjeblikke, du husker

De fleste dage bruger du flere timer med dine kolleger på jobbet end med din familie, og derfor er det vigtigt med gode relationer, trivsel og arbejdsglæde. 

Sæt fokus på holdets kommunikation, og skab fællesskab, sammenhold og motivation med teambuilding.

Teambuilding har desuden fokus på tillid og feedback, hvor holdet lærer sig selv og hinanden bedre at kende.

Teambuilding

En dag med læring, sjove og komplicerede opgaver og rig mulighed for at lade teamet arbejde sammen om udfordringerne. Forløbet tilpasses jeres behov. Der gives feedback på såvel individuel som teamets præstation.

Arrangør: Coachcrew

Læs mere

Teambuilding: Rescue

Teamets opgave er at undsætte en forulykket pilot. Det bringer deltagerne på en nervepirrende opgave med at finde, undsætte og bringe piloten sikkert i hus. Undervejs passeres vanskeligt terræn og forhindringer. Og der venter mentale udfordringer omkring koordinering, ledelse og samarbejde for at løse opgaven.

Arrangør: Coachcrew

Læs mere

Team Challenge

Team Challenge er for grupper, der ønsker at arbejde med en forbedring af teamets evne til at kommunikere og samarbejde. Her er der fokus på at bringe hele teamets kompetencer i spil, som skal bidrage til gruppens fælles succes.

Arrangør: VestEvent

Læs mere

Team Race

Med udgangspunkt i kyst, skov og klitter, opføres til dagen en fysisk handlingsbane i naturen.

Herfra skal der dystes team mod team i opgaver, der både kan være fysiske, men også mentalt udfordrende.

Hensigten med udfordringen er at se, hvordan det enkelte team går til opgaverne, når de dukker op, både de planlagte, men også de uventede udfordringer.

Arrangør: VestEvent

Læs mere

Personlig udvikling

Peptalk eller foredrag?
Måske I ønsker større indsigt i emner som værdibaseret salg, hvad er god ledelse, fokus på teamet eller arbejdsglæde.

Arrangør: Jesper Christensen

Læs mere

Land Rover Safari

Den storslåede barske natur langs Vestkysten byder blandt andet på Lønstrup klint med Rubjerg fyr, der hæver sig mere end 80 m. over havets overflade. Her besigtiges naturens forunderlige fauna og flora. Den enorme sandklit bestiges, og deltagerne belønnes med et helt unikt panorama view fra toppen.

Arrangør: VestEvent

Læs mere

Ribbåd

Er I klar til at blive blæst igennem? Så er en tur med rib båd helt sikkert noget for jer. Der er dømt kriblen i maven og frigørelse af endorfiner, når formel 1 båden med udsigt til hav og himmel drøner hen over havets overflade.

Arrangør: VestEvent

Læs mere

Kajak safari

Kajak safari starter i en af de mange nordjyske åer. I lærer om grundprincipperne for kajaksejlads og sikkerhed til vands, mens I padler med strømmen og nyder naturens plante- og fugleliv.

Læs mere
Gavekort