Spring til hovedindhold
Konference

Styrk teamet ved Vesterhavet

I Skallerup går fagligheden og fællesskabet hånd i hånd

Vi danner rammen om jeres næste møde eller konference

Vi ved det godt. Skallerup er mest kendt som familiens foretrukne feriested i yderste klitrække. Men Skallerup tilbyder også nogle unikke rammer til virksomheder, foreninger og organisationer. Her, midt i den fredede nordjyske natur, er der særligt højt til himlen, så I kan få den optimale ro til at tænke store tanker, arbejde med kreative processer samt lægge planer og strategier for fremtiden. 

Glæd jer til forplejning på højt niveau

I restauranten laver vi måltider, der tager afsæt i vores lokalområde, tilberedt med ærlighed og kærlighed. I kan derfor se frem til kvalitetsmåltider, hvor menuen afspejles af årstiden. 

Morgenmaden serveres i restauranten. Til frokost vil der være én eller flere retter efter kokkens valg. Til aften har I mulighed for at få en menu efter netop jeres ønske, eller lade kokkene få frit spil til at udføre deres magi. Ønsker I selv at lave maden, tilbyder vi måltidskasser med tilhørende opskrifter, så I selv kan kokkerere 2 eller 3 retter i ferieboligen.

Skulle I have specielle ønsker til nogle af måltiderne, eller skal der tages hensyn til allergener, bedes I oplyse dette på forhånd. 

Sov godt til lyden af det vilde Vesterhav

I indkvarteres i skønne ferieboliger, som ligger frit i den smukke natur med Vesterhavet som nærmeste nabo. Vi har boliger i flere størrelser med plads til 2 – 18 personer. Alle med brusebad og toilet, TV og brændeovn samt køkken. Kombineret stue og køkken giver rig mulighed for samvær og hygge, så dage fyldt med indtryk og læring kan rundes af i de bedste omgivelser. Sommerhushyggen kan også rykkes udenfor på terrassen, hvor I kan sidde uforstyrret og nyde naturen. 

Mødelokaler i den unikke og rå natur

Vi tilbyder lyse og åbne lokaler med direkte adgang til udendørs arealer, så I kan strække benene og trække frisk luft i pauserne. Lokalerne indeholder naturligvis AV skærme med kabler og adaptere, whiteboards, flipover og diverse konferenceudstyr. Alle lokaler er indrettet med systemvægge og døre, som giver en fleksibilitet, således 3 mindre rum kan udvides til et stort lokale. I et større tilstødende lokale er der desuden mulighed for at lave gruppearbejde.

Teambuilding i naturen

Bliv blæst igennem ved Vesterhavet og rystet sammen som team.

Vores enestående faciliteter og unikke beliggenhed gør, at Skallerup er særligt velegnet til teambuilding som en del af mødet eller konferencens indhold. Udfordr hinanden med en eller flere spændende aktiviteter - måske I vil opdage og se helt nye sider af hinanden.

Hvis I ønsker at være aktive, har I mulighed for at arrangere jeres egen badminton- eller bowlingturnering. Eller hvad er en guidet tur på hesteryg gennem de smukke indlandsklitter og langs stranden? Dagen kan også afrundes med at lave bolsjer i vores kreative værksteder. En hyggelig aktivitet, som samler flokken og giver plads til samtale. Skal I ned i gear ovenpå en dag fuld af kreative tanker og planlægning af strategi, kan I besøge Romulus – spa & wellness, hvor tiden næsten står stille. Snyd heller ikke jer selv for en oplevelse i topklasse i vores store sansesauna eller vores havsauna med fantastisk havudsigt. 

Vi er naturligvis klar over, at alle virksomheder er forskellige, og derfor bliver konferencen skræddersyet til lige netop jeres behov. På den måde får vi fagligheden og fællesskabet til at gå hånd i hånd.

Ønsker I andre eller større aktiviteter som team, har vi samarbejde med flere eksterne aktører, der kan tilbyde alt fra foredrag i personlig udvikling, team challenges til Land Rover safari og kajaksafari. 

Kontakt

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel vedr. konferencer og dagsmøder

“Skallerup Seaside Resort dannede den perfekte ramme om LabVikars Blodprøve- & Vaccinationskursus i maj 2022.. Alt spillede bare fra start til slut. Fantastisk serviceminded personale, der var på pletten lige fra vores første forespørgsel - og hele vejen igennem helt indtil vi tjekkede ud. Utroligt charmerende spahuse til overnatning. Super lækre måltider fra morgen til aften, med masser af frisk fisk i den stilfuld restaurant. Moderne, behagelige konferencelokaler med alt hvad hjertet begærer. Og på eksamensdagen troppede både direktør og personale op og lagde kroppe til sundhedstjek og blodprøver. Det bliver absolut ikke sidste gang de må trækkes med os i det nordjyske paradis.”
Rikke Merton Facebook
Gavekort