Spring til hovedindhold

Nytår

Lad os forkæle jer på årets sidste aften

Lad os stå for nytårsmenuen, så du kan fokusere på en festlig og afslappet nytårsaften. Hos Skallerup skaber vi rammerne for en uforglemmelig aften, hvor hygge og fællesskab er i centrum.

Snack  
3 slags 

Forret   
Koldrøget laks marineret med rødbede og citron. Serveret med limecrème, teriyaki tuiles, sprød frisée og frisk dild. Hertil hjemmebagt brød og pisket smør. 

Hovedret  
Rosa stegt kalve culotte serveret med gulerodspuré, confiterede svampe, jordskokkechips og pommes Anna. Hertil en mild pebersauce. 

Dessert  
Mørk chokoladebund med yuzumousse serveret med skovbærsorbet og sprød karamel. 

DKK 439 


Børnebuffet
(til og med 11 år)   

Nuggets, pizza, fiskefilet, røde pølser, pommes frites, pasta med kødsauce, gnavegrønt samt tilbehør.   

Tag selv isbar med 5 forskellige slags is og isvafler samt chokolade-, jordbær- og karamelsauce. 3 slags krymmel, guf og flødeboller.   

239 kr. Pr. barn fra 3-11 år.
339 kr. pr. person mellem 12-18 år.
0-2 år er gratis.

Book bord senest d. 27. december kl. 12.00. 

Book bord

Nytårsbrunchsbuffet den 1/1 2026

Fra kl. 9-12 er der kun mulighed for bordbooking til nytårsbrunchsbuffet.

- Yoghurt med hjemmelavet mysli
- Rullepølse med sky og løg
- Hamburgerryg med italiensk salat
- Hjemmelavet hønsesalat med ristede svampe og syltet rødløg
- Lun leverpostej med bacon
- Scrambled eggs (røræg)
- Chorizo brunch pølser
- Varmrøget laks med peberrodscreme og citron
- Stegte kartofler med løg og krydderier
- Chiagrød på havremælk med coulis 
- Ostebræt med 5 slags samt hjemmelavet kompot
- Frisk frugt
- Amerikanske pandekager med sirup
- Variation af brød med smør
- Smoothies
- Kaffe og te ad libitum
- Juice: Æble og appelsin ad libitum.

DKK 239 pr. person
DKK 129 (børn til og med 11 år)

Book bord

Nytårsaftenmenu som take away

Afhentes d. 31. december 2025 mellem kl. 13.00-15.00. Bestil senest d. 27. december kl. 12.00. 

Forret   
Koldrøget laks marineret med rødbede og citron. Serveret med limecrème, teriyaki tuiles, sprød frisée og frisk dild. Hertil hjemmebagt brød og pisket smør. 

Hovedret  
Kalvemørbradbøf serveret med gulerodspuré, confiterede svampe, jordskokkechips og pommes Anna. Hertil en mild pebersauce. 

Dessert  
Mørk chokoladebund med yuzumousse serveret med skovbærsorbet og sprød karamel. 

DKK 399 pr. person 

 

Børnemenu
Bag selv pizza med skinke og pepperoni 

Dessert  
Mørk chokoladebund med yuzumousse serveret med skovbærsorbet og sprød karamel. 

DKK 189

Bestil her
Gavekort