Spring til hovedindhold

Ombygning

Flere spændende oplevelser for hele familien er på vej

Glæd jer til sommer

Vi er nemlig i gang med at udvide vores badeland med en tresporet vandrutsjebane samt to store børnebassiner. Ligeledes er vi i gang med udbygning af Romulus – spa & wellness, som udvides med bl.a. floatingbassin, nyt udendørs opholdsområde med spise- og loungeområde samt et større udendørs varmtvandsbassin.

Pga. udbygningen er Romulus’ udendørs bassin desværre lukket. Desuden er der etableret en alternativ indgang til Romulus, ligesom der kan forekomme støjgener i byggeområdet.

Udvidelsen betyder, at badelandet er lukket fra og med d. 11. april til og med d. 9. juni 2023. Romulus er lukket fra og med den 22. maj til og med den 9. juni 2023.

Svømmehal, babybassin og dampbad vil være åbent i hele lukkeperioden. Det samme gør sig gældende for dampsauna samt sansesauna, hvor der fortsat dagligt afvikles saunagus.

15% rabat

Ønsker du at booke et ophold i ovenstående periode, tilbydes du 15% rabat på huslejen på de berørte døgn. Booker du online, fratrækkes rabatten manuelt og tilgodehavende modregnes ved afrejse.

Bookes ophold på tlf. +45 99 24 84 00, fratrækkes rabatten med det samme.