På 1. dagen serveres morgenmaden i vores lyse og imødekommende mødelokaler.
På 2. dagen serveres morgenmaden i Restauranten.
Morgenmaden indeholder:
Kaffe/the, juice, mælk, mejeriprodukter, friskbagt brød, smør, marmelade, ost, pålæg og wienerbrød.
Til formiddagskaffe serveres der kaffe/the og frisk frugt.
Til eftermiddagskaffe serveres kaffe/the med hjemmebagt kage.
I Restauranten venter kokken med en lækker frokost til jer, som både kan være frokostplatte, pariserbøf, buffet eller andet.
Det er muligt på forhånd at aftale med kokken, hvis I har specielle ønsker vedr. jeres frokost.
Restauranten har fokus på friske råvarer fra områdets fødevarerproducenter. Her kan du glæde dig til forplejning på højt niveau.
I kan vælge at lade kokken sammensætte menuen eller få udarbejdet en menu ud fra egne ønsker.
Specialmenu tilberedes til gæster med allergi i forhold til gluten, lactose og sukker samt vegan og vegatarønsker.