Sansesauna og saunagus | Skallerup Seaside Resort A/S
Sansesauna

Imponerende sansesauna i Skallerup


Næste gang, du kommer til Skallerup, venter der dig en afstressende og varm oplevelse. Vi har nemlig opført Danmarks mest imponerende sauna med udsigt til Vesterhavets rå natur. Her kan hele familien læne sig tilbage og opleve et bombardement af sanseindtryk.

Saunaen er spækket med lys- og lydeffekter, og 12 Skallerup-medarbejdere har været på gus-seminar og kan nu kalde sig gus-mestre. De er klar til lede gus-seancerne, hvor glohede granitsten, æteriske olier og svingende håndklæder bliver nogle af ingredienserne.

På mahognisæderne i Sansesaunaen er der plads til 72 personer, og der vil blive afviklet gus hver dag året rundt. Vi er parate til at forkæle dig med både klassiske gus og freestyle-gus.

Når du har fået varmen i saunaen, kan du gå lige fra det varme gus til det kolde gys… Vi har nemlig støbt et udendørs bassin, hvor vandets temperatur er reguleret af naturen. I det fri har vi også opført bruse-faciliteter – med både varmt og koldt vand.

Vores Sansesauna kan benyttes uden beregning. Det gælder, uanset om du er gæst i det tropiske vandland eller i Romulus, og der er adgang til sauna-herlighederne både fra vandlandet og fra wellnessafdelingen.


Sauna-ånd i Skallerup

Sauna-ånden har indtaget sin plads i Skallerups sansesauna.

Han vogter over den gode karma i saunaen og under gus-seancer bidrager han til at bringe balance og ro til sindet.

Saunaånden sætter dagsorden for hver gusseance. Man fornemmer på hans ansigtsudtryk, hvordan gusen vil forme sig, mens gusmestrene vækker alle sanser under ritualet med svingende håndklæder, dufte fra æteriske olier, lys og stemningsmusik.

Figuren er skåret i fedtsten af vores lokale træsnitter og multikunstner Henrik Sigensgaard alias Woodpek.